ЧОФРС

Головна ЧОФРС

Положення про формування збірних команд Черкаської області
з риболовного спорту на всеукраїнські рейтингові змагання у 2011 році (*.doc 23,0 КВ)

 

 

 

"Затверджено"
Рішенням правління ЧОФРС
від 16.02.2011 року
Голова правління
С.А.Руденко

 

ПОЛОЖЕННЯ

про формування збірних команд Черкаської області з риболовного спорту

на всеукраїнські рейтингові змагання у 2011 році

 

1. Ці Положення регулюють порядок формування збірних команд Черкаської області з риболовного спорту на всеукраїнські рейтингові змагання у 2011 році.

2. Календар змагань на першість України, в яких беруть участь спортсмени ЧОФРС, затверджено рішенням Правління від 03.12.2010 року.

3. Кількість команд в будь-якій дисципліні з риболовного спорту обмежується двома.

4. До участі в збірних командах Черкаської області допускаються спортсмени, які брали участь у відповідних рейтингових обласних змаганнях.

5. Право формування команди № 1 здобуває спортсмен, який займає найвище місце в профільних обласних змаганнях. У випадку відмови від участі в змаганнях спортсмена, який зайняв найвище місце в профільних обласних змаганнях, право на формування команди №1 здобуває наступний за рейтингом спортсмен. Право формування команди розповсюджується на спортсменів, які зайняли з 1 до 6 місця у відповідних обласних змаганнях.

6. Право формування команди № 2 здобуває спортсмен, який зайняв наступне за найвищим місце в профільних обласних змаганнях і не залучений до команди № 1. У випадку відмови від участі в змаганнях спортсмена, який зайняв наступне за найвищим місце в профільних обласних змаганнях і не залучений до команди № 1, право на формування команди № 2 здобуває наступний за рейтингом спортсмен, який не залучений до команди № 1.

7. Право бути залученими до команд № 1 та № 2 мають спортсмени, які зайняли у відповідних обласних змаганнях з 1 до 10 місця.

8. Фінансування участі команди № 1 у всеукраїнських рейтингових змаганнях здійснюється за рахунок спортсменів, спонсорів та у разі можливості за рахунок ЧОФРС.

9. Фінансування участі команди № 2 у всеукраїнських рейтингових змаганнях здійснюється виключно за рахунок спортсменів та спонсорів.

 

 


 

 

Охота и рыбалка Экстремальный портал VVV.RU